Stall Løken Nedre

——— HEST SOM TERAPI ———-

Terapihestene står på Stall Løken Nedre i Heradsbygd.

Adresse: Bygdeveien 113, 2415 Heradsbygd

 

Stall Løken Nedre er idyllisk plassert nede på Heradsbygda blant store jorder og Løkenstranda som nærmeste nabo. Disse naturskjønne omgivelsene er et perfekt sted og levere ridefysioterapi på. Vi har oppgradert ridebanen sommer 2019, ridebanen er nå 30x60m.

muzzle-horse-2011930_1920

 

VEIBESKRIVELSE:

Fra Elverum: Du kjører mot Heradsbygd, rett før COOP er det skiltet til “Storhov” til høyre. Du kjører inn her. Følg veien helt til du ser skiltet “løkenstranda”, der tar du til venstre. Da ser du hestene og ridebanen på høyre hånd. Ta så første til høyre igjen og du kjører ned en vakker bjørkeallè (som på bildet). I enden av bjørkealeen tar du første vei til høyre, følg veien forbi alle driftsbygningene og parker på baksiden av låven.

 

Fra Solør: Du kjører mot Elverum, noen hundre meter før COOP Extra står det skiltet til “storhov” ned til venstre. Ta veien ned her, følg veien helt til du kommer til et stort hvitt hus med skigard-gjerde. Her tar du rett til venstre, da kjører du ned bjørkeallèen som på bildet. I enden av bjørkealeen tar du første vei til høyre, følg veien forbi alle driftsbygningene og parker på baksiden av låven. 

 

 

PRAKTISK INFORMASJON:

Parkering:

Rett etter Bjørkealleen, tar du til høyre. Følg denne veien forbi alle bygningene. Bak Låven er det plass til å parkere. De med redusert gangfunksjon kan parkere nærmere ridebanen.

Gårdeier leier ut stallen og har ikke noe med hesteaktiviteten å gjøre, vi skal derfor ikke bruke veien inn på gårdstunet – den er privat.

Toalett:

Det er Toalett oppe i stallen (Store låven). Bak låvebruen er det 2 brune dører, ene døren går til stallen (den til venstre) og andre til toalettet (den til høyre for plattingen).

 

 

%d bloggers like this: