Praktisk informasjon

cropped-horses-1414889_960_720.jpg

Fysioterapeut Ane Camilla Kveseth tilbyr ridefysioterapi for barn og voksne i Elverum og de nærliggende kommunene. Behandlingen leveres ved Stall Løken Nedre, Heradsbygd. Ridefysioterapi utføres av en autorisert ridefysioterapeut med oppgjørsrett i forhold til HELFO. Behandlingen foregår hovedsakelig i grupper på max 5-6 stk. Er det ønske om annen tilnærming, ta kontakt. 

RIDETIMER:

Rytterne vil kunne få 30 behandlinger / ridetimer på en henvisning som gjelder ett kalenderår. Følger skoleruten når det gjelder vinterferie, påskeferie og høstferie. Vi rir litt inn i sommeren, og tar litt lenger fri over vinteren.

LEGEREKVISISJON:

Fra 01.07.21 trenger ikke ryttere lenger rekvisisjon fra lege, ta direkte kontakt med fysioterapeut.

TRANSPORT:

Reiseutgifter dekkes. Om du kjører privat, trengs en bekreftelse fra fysioterapeut på oppmøte tider, denne sendes til Helfo sammen med ”skjema for bidragsreiser”. Linker / relevante skjema . Ryttere som har behov for drosje vil få rekvisisjon til dette. Fysioterapeut må få beskjed om dette før første ridetime, da taxisjåfør gjerne vil ha lappen i hånden ved første tur. Drosje bestilles av pasient selv.

ASSISTENT:

Ønskelig at foresatte/assistent brukes som leiere hvis det er behov.  Assistent/foresatt vil bli lært opp i riktig håndtering og leiing av hest. Det er kun snille rolige hester som brukes i ridefysioterapien. Om din leier ikke har mulighet en dag, må vi få beskjed om dette senest dagen før – ellers kan du risikere at vi ikke har nok leiere til timen og du ikke får gjennomført ridetimen din. Ønsker du å bestille fast leier fra oss, koster dette 75 kr ekstra pr gang

UTSTYR:

Det finnes hjelmer til utlån. Ellers anbefales sko med grov såle/markert hel. Anbefales å bruke bukser som har god bevegelighet/stretch. Ridningen foregår ute, så klær etter vær!

Ridefysioterapeut har noe ekstrautstyr til de som har behov for dette.

PRAKTISK INFO RUNDT STALL LØKEN NEDRE:

  • Toalett: Det er toalett oppe ved inngangen til stallen.
  • Parkering: Parker på baksiden av driftsbygningene, står skiltet med en P.
  • Hjelmer til utlån ligger ved ridebanen, her er det også stoler å sitte på. Kun ridebane utendørs, så klær etter vær også for følget. Har oppholdsrom i garasjebygg som har varme.
  • SMITTEVERNREGLER, egenerklæringsskjema og informasjonsskriv sendes ut til den enkelte for signering før oppstart

 

 

 

%d bloggers like this: